OfficeHeart Blog

Wachtwoord wijzigen afdwingen

Toegevoegd op 3-6-2020 door OfficeHeart in Beheer

Het automatisch afdwingen van het wachtwoord wijzigen is een setting die door OfficeHeart moet worden ingesteld. De tijdsperiode kan naar wens worden ingesteld. Naast het automatisch afdwingen hebben de beheerders van OfficeHeart ook nog de mogelijkheid om het wachtwoord wijzigen handmatig af te dwingen. Het handmatig afdwingen is gekoppeld aan het automatisch afdwingen en kan niet los worden gebruikt.

Lees meer..

Tabellen met betrekking tot meldingen

Toegevoegd op 29-4-2020 door OfficeHeart in Beheer

Onder Beheer - Tabellen staan verschillende tabellen met betrekking tot meldingen. Hieronder een overzicht van de tabellen met de uitleg.

Lees meer..

Twee factor authenticatie

Toegevoegd op 2-3-2020 door OfficeHeart in Algemeen

OfficeHeart ondersteund 2 factor authenticatie en maakt hiervoor gebruik van de Google Authenticator. Per gebruiker is in te stellen of er gebruik gemaakt dient te worden van inloggen via 2 verschillende stappen.

Lees meer..

Documenten ondertekenen

Toegevoegd op 10-2-2020 door OfficeHeart in Documenten

Documenten kunnen worden ondertekend door een interne medewerker en door een klant op het klantenportaal. De documenten die ondertekend moeten worden door een interne medewerker komen in een speciale lijst voor ondertekenen te staan. Let op: dit kan alleen met documenten die in OH zijn aangemaakt. De documenten die door de klant ondertekend moeten worden komen op het klantenportaal te staan.

Lees meer..

Documentregistratie

Toegevoegd op 18-11-2019 door OfficeHeart in Documenten Relaties Projecten

Met de nieuwe documentregistratie kunnen documenten makkelijk worden geregistreerd door ze naar het gewenste project of bedrijf te slepen.

Lees meer..

Bulkregistratie documenten

Toegevoegd op 18-11-2019 door OfficeHeart in Documenten

Net als bij e-mailberichten kunnen nu ook de documenten in de documentenlijst als bulk worden geregistreerd. Meerdere documenten tegelijkertijd registreren onder 1 klant of project.

Lees meer..

Interne berichten

Toegevoegd op 18-11-2019 door OfficeHeart in Persoonlijk

De module interne berichten is een handige functie in OfficeHeart om onderling met collega's te communiceren. Het is een mini versie van de e-mail en makkelijk in gebruik.

Lees meer..

Actieve gebruikers

Toegevoegd op 18-11-2019 door OfficeHeart in Algemeen Beheer

Onder de module Beheer is een extra knop toegevoegd waar zichtbaar is welke gebruikers er actief zijn en hoe laat deze voor het laatst actief zijn geweest.

Lees meer..

CloudShare

Toegevoegd op 24-10-2019 door OfficeHeart in Overig

Makkelijk en snel grote hoeveelheden bestanden of grote formaten bestanden versturen hoeft niet meer via WeTransfer maar is mogelijk vanuit OfficeHeart. Hiervoor is de nieuwe module CloudShare gemaakt.

Lees meer..

Bulkregistratie van e-mailberichten

Toegevoegd op 27-6-2019 door OfficeHeart in E-mail Registratie

In de e-maillijst is het mogelijk om meerdere e-mailberichten tegelijk te registreren. Hiervoor wordt een algemeen registratievenster geopend.

Lees meer..