Categoriën

OfficeHeart Blog

Campagne aanmaken

Toegevoegd op 12-2-2016 door OfficeHeart in E-mail Overig
image

Om het gebruik van links in berichten te kunnen meten en monitoren is de module campagnes ontwikkeld. Dit omdat juist bij bijvoorbeeld mailingen vaak vraag is naar het 'resultaat'. Links horen bij een campagne. Per campagne kunnen er meerdere links worden aangemaakt. Deze links zijn zo gemaakt dat ze blijven werken ook wanneer de link of campagne in OfficeHeart wordt verwijderd. Daarnaast kunnen de links nadat ze verstuurd zijn nog aangepast worden.

 

 

Onder het startportaal bevindt zich een link Campagnes. Wanneer deze wordt aangeklikt is de lijst met campagnes te zien. 

Per campagne wordt aangegeven wie deze heeft gemaakt, omschrijving van de campagne en het totaal aantal keren dat er op de bijbehorende links zijn geklikt. 

 

Toevoegen van een nieuwe campagne kan door het klikken op de knop + Nieuwe campagne.


Er verschijnt vervolgens een nieuw scherm in beeld waarin er bepaald kan worden hoe de campagne gaat heten, de omschrijving van deze campagne en wat voor soort campagne het is. Soort is een stamtabelletje welke onder Beheer - tabellenbeheer is te onderhouden en is bedoeld om een zekere ordening aan te brengen in de campagnes. In de loop van de tijd kan het aantal campagnes immers toenemen.


Klik op opslaan en de campagne is aangemaakt. 

Voor het toevoegen van een link aan een campagne lees Campagne link toevoegen