OfficeHeart Blog

Notificatie e-mail in gebruik

Toegevoegd op 13-12-2017 door OfficeHeart in E-mail
image

Wanneer er met meerdere medewerkers in één mailbox wordt gewerkt kan het voorkomen dat er door meerdere tegelijkertijd dezelfde mail behandeld wordt. Om dit te voorkomen geeft OfficeHeart een melding wanneer een e-mail door andere in gebruik is.

 

 

Wanneer een e-mail door meerdere medewerkers wordt geopend, geregistreerd, beantwoord of doorgestuurd zal OfficeHeart een melding geven dat de e-mail door een andere medewerker in gebruik is of niet goed is afgesloten. 

 

Let op:

  • Deze melding is een waarschuwing en dus geen blokkade! De mail kan alsnog door de andere persoon worden beantwoord of geopend. 


  • De melding wordt 15 sec weergegeven en verdwijnt daarna automatisch. 


  • De melding wordt weergegeven wanneer een mail korter dan 2 uur in gebruik is of niet goed is afgesloten. Is de mail langer dan 2 uur in gebruik, dan zal hiervan geen melding meer worden weergegeven. 

 

De melding geeft het volgende weer:

'Dit bericht is in gebruik of niet goed afgesloten door:  - (naam gebruiker(s)) (tijdstip openen) '