Categoriën

OfficeHeart Blog

Externe uitnodiging versturen

Toegevoegd op 31-3-2017 door OfficeHeart in Agenda
image

Bij het maken van een afspraak in OfficeHeart is het mogelijk om externe personen uit te nodigen. Door middel van een mail kunnen zij de uitnodiging bevestigen of annuleren. Hoe dit in z'n werk gaat wordt hieronder verder uitgelegd.

Om een extern persoon uit te nodigen, moet er eerst een afspraak worden ingepland in OfficeHeart.

 

  • Selecteer een nieuwe afspraak
  • Vul de gegevens in 
  • Selecteer 'Uitnodigen'

 

 

  • Vul in het nieuwe venster de gewenste e-mailadressen in.

 

 

In het vakje 'e-mailadres selecteren' kan gezocht worden naar het gewenste e-mailadres. In dit vakje geld auto-complete, wat inhoudt dat de e-mailadressen automatisch worden aangevuld als het systeem ze herkend. 

 

Als een e-mailadres niet direct gevonden kan worden maar het wel in het systeem staat is het mogelijk om via 'uitgebreid zoeken' alsnog dit e-mailadres te selecteren. 

 

Mocht het e-mailadres waar de uitnodiging naar toe moet niet in het systeem staan dan kan deze in het vak 'geselecteerde adressen' worden ingevuld. 

 

  • Klik op OK

 

Zodra in het afspraakdetail venster op 'Opslaan en Sluiten' wordt geklikt zal de uitnodiging naar de desbetreffende persoon verstuurd worden. 

 

De ontvanger zal onderstaande mail ontvangen

 

 

Zodra de ontvanger de uitnodiging bevestigd of weigert, wordt er een bericht terug gestuurd naar de inbox waarmee de uitnodiging verstuurd is. De ontvanger heeft mogelijkheid om een bericht met de acceptatie of weigering mee te sturen. Deze zal in het bericht getoond worden. 

 

 

 

Als er met de muis op de knop Info geklikt wordt verschijnt er een pop-up schermpje waarin alle informatie staat beschreven. 

 

 

 

 

Instructievideo: