OfficeHeart Blog

OfficeHeart Notifier

Toegevoegd op 8-2-2016 door OfficeHeart in Startportaal
image

Het kan zijn dat u niet de hele dag met OfficeHeart werkt maar wel graag u mail in de gaten wilt houden. Stel dan de Notifer in. Ontvang de OfficeHeart notificaties altijd, zelfs wanneer er nog niet bij OfficeHeart is ingelogd. Dit artikel beschrijft de installatie en configuratie van de OfficeHeart Notifier.

 

Vereisten

 

De OfficeHeart Notifier is een Windows applicatie en vereist het .NET framework versie 4.5. Klik hier om .NET 4.5 te downloaden of vraag uw systeembeheerder om hulp.

 

Downloaden

Download de OfficeHeart Notifier: officeheart.nl/notifier

 

Installatie

Voer de installatiewizard uit;

 

 

 

Na de installatie wordt er een melding gegeven dat de Notifier nog niet is ingesteld.

 

 

Instellingen

De instellingen voor de Notifier worden aangemaakt in OfficeHeart.

  • Ga naar OfficeHeart en log in.
  • Ga naar het Startportaal
  • Klik op de knop 'Instellen Notifier'

 

 

Bij het klikken op deze knop wordt er een configuratietekenreeks aangemaakt. Deze dient in de OfficeHeart Notifier te worden ingevoerd.

 

 

 

Open de OfficeHeart Notifier door met de rechtermuistknop op het OfficeHeart icoontje te klikken dat rechts onderin naast de tijd wordt getoond.

 

Plak de configuratiegegevens in het tekstveld en klik op 'Instellingen opslaan'

 

 

Exact dezelfde instellingen zoals in OfficeHeart zelf gelden zijn nu ingesteld in de OfficeHeart Notifier.

 

 

 

Onder de tab Notificaties kunnen de voorkeuren worden gewijzigd. Wijzigingen in deze voorkeuren gelden alleen voor de OfficeHeart Notifier. De voorkeuren in OfficeHeart zelf dienen te worden aangepast onder Startportaal - Knop voorkeuren.

 

Door op het bladerknopje achter de keuzelijst te klikken kan er een ander notificatiegeluid worden geselecteerd. Geen geluid; selecteer dan de optie "Geen" in de lijst.

 

Verwijderen van de Notifier

De OfficeHeart Notifier kan worden verwijderd via het Configuratiescherm - Programma's zoals dat geldt voor vrijwel alle Windows applicaties.

 

Instructievideo: