OfficeHeart Blog

Tip collega, delen en informeren

Toegevoegd op 26-1-2013 door OfficeHeart in Algemeen Persoonlijk
image

Houdt elkaar op de hoogte door het sturen van een intern bericht met daarin een link naar een relatie, document, project, notitie, incident, belafspraak enz. De ontvanger kan hiermee direct door klikken naar het item dat u onder zijn of haar aandacht wil brengen.

Om elkaar sneller en makkelijker te kunnen informeren over informatie in OfficeHeart is er nu de optie Tip collega. De belangrijkste contextmenu's zijn uitgebreid met deze optie.

 

Bij het klikken op 'Tip collega' wordt er een nieuw intern bericht samengesteld en getoond. In dit bericht staat dan al een link naar het onder de aandacht te brengen item. Dit kan een relatie zijn, een document, project, notitie enz.

Tevens kan er een standaard tekst worden ingesteld welke als 'prefix' wordt gebruikt.

 

Het interne bericht kan vervolgens als regulier intern bericht worden verstuurd, dus zowel als bericht (ter kennisgeving) alswel als todo (verkorte versie van een taak, verzoek om iets uit te voeren). De verzonden berichten zijn ook terug te vinden in uw eigen 'Verzonden items' map onder Persoonlijk - Interne berichten.

 

Het is mogelijk om tips naar je zelf te sturen. Hierdoor kan deze functie ook worden gebruikt voor 'herinneringen'.

 

De ontvanger van het bericht kan door het klikken op de link in het interne bericht het betreffende item direct openen en hoeft niet eerst een aantal keer te klikken.

 

Door de combinatie met de beknopte weergave van de interne berichten in de rechter zij balk kan deze functie bijdragen aan het nog efficienter werken.

 

 

Instructievideo: