Categoriën

OfficeHeart Blog

Wachtwoord vergeten

Toegevoegd op 7-3-2012 door OfficeHeart in Beheer Startportaal
image

Wanneer een gebruiker zijn of haar wachtwoord is vergeten kan de gebruiker zelf een nieuw wachtwoord opvragen. Voorwaarde hiervoor is dat er voor deze gebruiker een geldig e-mailadres in ingevuld bij het Persoonlijke Portal of onder Beheer - Gebruikers (alleen beschikbaar voor gebruikers met beheerdersrechten). Dit e-mailadres wordt gebruikt voor het toekennen van een nieuw wachtwoord.

 

  • Klik op de link 'Wachtwoord vergeten' in het inlogvenster.

 

 

  • Het venster 'Aanvragen van een nieuw wachtwoord' wordt geopend. Voer hier uw gebruikersnaam in en klik op de knop 'Nieuw wachtwoord aanvragen'.

 

 

  • Er wordt een bevestigingsmail, met daarin een activatielink, naar het e-mailadres gestuurd welke bij de ingevoerde gebruikersnaam is geregistreerd.

 

 

  • Door te klikken op de activatielink in het e-mailbericht wordt het nieuwe wachtwoord getoond en geactiveerd. Het wachtwoord zelf wordt niet per e-mail verstuurd.

 

 

  • Na het klikken op de link wordt het wachtwoord getoond:

 

 

De gebruiker kan nu direct inloggen met het nieuwe wachtwoord. Het oude wachtwoord is op het moment van activatie van het nieuwe wachtwoord niet meer geldig. Het nieuwe wachtwoord kan na het inloggen worden gewijzigd. Zie voor meer informatie hierover Wachtwoord wijzigen.