Agenda

Volledige integratie

De OfficeHeart Agenda is volledig geïntegreerd. u kunt afspraken koppelen aan relaties en projecten. De locatie van een afspraak staat automatisch vermeld in de afspraak. Afspraken maken bovendien automatisch onderdeel uit van het archief. Zo beschikt u altijd over volledige informatie. 

Samenwerken

Verschillende medewerkers kunnen hun agenda's delen en afspraken inplannen. Dat gaat heel eenvoudig. In de Agenda is direct zichtbaar welke afspraak voor wie staat gepland. Ideaal dus voor centraal agendabeheer. 

Overzichtelijk 

U kunt de Agenda zo instellen dat afspraken in de bekende dag/week/maand weergave staan of in een lijstweergave. Hierdoor is het eenvoudig om te zoeken, filteren of exporteren. 

 

Herhaalde afspraken

Medewerkers kunnen afspraken als privé markeren. hierdoor is het mogelijk privézaken in de agenda op te nemen zonder dat andere gebruikers de inhoud kunnen zien. Zo voorkomt u dubbele afspraken. Privéafspraken zijn voor anderen - afhankelijk van de permissies - zicht baar als gereserveerde tijd. 

 

Weergave meerdere agenda's

Het is mogelijk agenda's van verschillende gebruikers tegelijkertijd in te zien. Of dit nu om 3 of 30 agenda's gaat. Alleen de breedte van het scherm is de praktische beperking. Per dag, week of maand, u gebruikt gewoon de weergave die het beste voor u werkt. 

 

Machtigingen

Delen van informatie is vaak een van de voorwaarden om efficiënt en effectief als team te kunnen werken. Op verschillende niveau's kan de toegang tot de agenda's worden ingesteld en worden aangegeven of afspraken al dan niet privé zijn.

 

Synchronisatie met Google

Afspraken kunnen worden gesynchroniseerd met een Google calendar. Dit is per medewerker/agenda in te stellen. 

 

Contact

  • Nieuweweg Noord 314 B30, 3905 LX Veenendaal
  • +31 (0)318 548 195
  • info@officeheart.nl
  • ISO 27001:2017 gecertificeerd