En nog veel meer...

Maatwerk

Hoe de modules gebruikt worden binnen uw organisatie, welke namen er worden gebruikt, kan voor een deel zelf worden bepaald. In combinatie met vrije velden kan OfficeHeart vrijwel altijd naadloos op uw wensen aansluiten. 


Door de flexibele modules is er ruimte voor maatwerk en aanpassingen. Het kan zijn dat de bestaande modules net niet de oplossing bieden welke is gewenst. Specifieke aanpassingen of uitbreidingen zijn dan mogelijk. Dankzij onze flexibele en pragmatische aanpak kan dit snel worden gerealiseerd. 

Wij denken graag met u mee!


Nog meer mogelijkheden

Om alle functies, modules en mogelijkheden overzichtelijk en beknopt samen te vatten is niet eenvoudig. De belangrijkste modules zijn er uitgelicht om een indruk te geven van de mogelijkheden en de omvang. 

De overige functies lichten we graag toe in een persoonlijk gesprek of met een demonstratie. Neem hiervoor contact met ons op. 

 

Ontwikkelingen 

De ontwikkelingen van OfficeHeart blijven doorgaan. Wekelijks worden er of bestaande functies verder verbeterd of nieuwe functies toegevoegd. 

Niet elke functie vormt een module. Soms is het een enkele knop of een uitbreiding op een contextmenu. Het opsommen van allle mogelijke features en opties is daarom haast een onbegonnen werk. Kijk in de releasenotes voor de laatste wijzigingen en in onze blog voor een uitgebreidere toelichting. 

 

Mist u nog een functie? Neemt u dan even contact met ons op. 

Contact

  • Nieuweweg Noord 314 B30, 3905 LX Veenendaal
  • +31 (0)318 548 195
  • info@officeheart.nl
  • ISO 27001:2017 gecertificeerd