Klantportaal

Effectief

Ontsluit die informatie die u met uw klanten wilt delen. Met het Klantenportaal van OfficeHeart hebben uw klanten altijd toegang tot de voor hen belangrijke informatie en documenten.


Digitaal archief

Alle correspondentie kan worden gepubliceerd op het klantenportaal. Word-documenten worden automatisch omgezet naar pdf-formaat. E-mailberichten zijn ook onderdeel van het digitale archief.

Documenten

U kunt documenten publiceren zoals handleidingen, permanente stukken, presentaties, enzovoort. Dit kan uniek per relatie of generiek voor al uw klanten.

Online helpdesk

Maak van uw Klantenportaal een supportportaal. Vragen en incidenten kunt u hiermee efficiënt afhandelen.

Veilig en persoonlijk

Het Klantenportaal kan via een aparte beveiligde laag met het OfficeHeart-systeem communiceren. Dit kan dankzij geavanceerde technieken.

Eigen uitstraling

U kunt het Klantenportaal in uw eigen huisstijl vormgeven. Zo is het een professioneel en eigentijds verlengstuk van uw organisatie en dienstverlening.

Evaluaties en questionnaires

De mening van uw klanten telt. Met het Klantenportaal kunt u eenvoudig feedback vragen. Van een basic poll tot uitgebreide enquêtes. De resultaten worden automatisch gekoppeld aan de relaties.

Onderhoud van gegevens

Laat uw relaties zelf hun gegevens en contactpersonen beheren. In het Klantenportaal is het mogelijk de telefonische bereikbaarheid van klanten per dagdeel aan te geven en rollen aan contactpersonen toe te kennen.

 

Nieuwsbrieven

Via Klantenportaal kunt u aan- en afmeldingen voor nieuwsbrieven of mailingen regelen. Dit kan op een laagdrempelige manier en met directe koppeling met groepen en mailinglijsten. Alles zit in één centraal systeem, ook mailingen en nieuwsbrieven.

En meer...

Bovenstaande is slechts een greep uit de mogelijkheden. Cursusmodule, permanente dossiers, koppelingen met andere applicaties het kan allemaal. OfficeHeart CRM is de kern, het klantenportaal wordt gebruikt om een deel van de informatie in OfficeHeart CRM te ontsluiten voor uw klanten.


Contact

  • Nieuweweg Noord 314 B30, 3905 LX Veenendaal
  • +31 (0)318 548 195
  • info@officeheart.nl
  • ISO 27001:2017 gecertificeerd