Mailingen

Groepen en mailinglijsten

Het versturen van mailingen, of dit nu brieven of e-mails zijn, is in de module Mailen van OfficeHeart eenvoudig en snel uit te voeren. De basis is een lijst van relaties en een te versturen document. De relatielijst kunt u snel samenstellen door groepen en mailinglijsten te combineren. De module beschikt over handige functies zoals het automatisch ontdubbelen en uitsluiting van hele groepen. Zo wordt het selecteren van adressen relaties een kinderspel. 


Inschrijvingen

Voor e-mailmailingen en nieuwsbrieven kunnen ontvangers zich zowel aan- als afmelden. Niet alleen relaties die al in het systeem staan kunnen zicht aanmelden, maar ook ook 'losse' belangstellenden. 

 

Personalisering

Mailingen kunt u gepersonaliseerd versturen. Ook e-mailmailingen. De aanhef en andere inhoudelijke informatie van het bericht is hiermee persoonlijk en af te stemmen op de ontvanger. 

 

Sluitende registratie

Elk document of e-mailbericht wordt automatisch geregistreerd. Hiermee wordt niet alleen een sluitend archief opgebouwd, maar zijn ook de meer algemene uitingen zoals nieuwsbrieven altijd terug te vinden onder de betreffende relatie. 

 

Grote aantallen

Heeft u meer dan 20.000 relaties? Geen probleem bij het uitvoeren van mailingen. Doordat de verwerking op de achtergrond plaatsvindt, kunt u gewoon doorwerken. Uiteraard kunt u met de mailmergemonitor de voortgang volgen. 

 

Slimme verwerking

Met de module Mailingen kan u voor elke relatie een unieke papieren mailing aanmaken. Tegelijkertijd is het resultaat van de mailting als één samengevoegd document beschikbaar voor bijvoorbeeld afdrukken, ook in pdf-formaat. Per geadresseerde heeft u dus een uniek document én een totaal samengevoegd resultaat voor de verdere verwerking. 

 

Centraal systeem

Alle gegevens in Mailingen zijn centraal opgeslagen en dus beschikbaar voor uw klanten en collega's. U hoeft de adressen niet te exporteren om de mailing in een ander systeem uit te voeren. U heeft geen dubbele registratie van gegevens. en kan efficiënt en klantvriendelijk communiceren. 

 

Eenduidige communicatie

U heeft gegarandeerd een eenduidige uitstraling, omdat u sjablonen kan gebruiken. Zowel voor Word-documeten als e-mailmailingen. Het aantal sjablonen is onbeperkt en de selectie hiervan is eenvoudig. 

Contact

  • Nieuweweg Noord 314 B30, 3905 LX Veenendaal
  • +31 (0)318 548 195
  • info@officeheart.nl
  • ISO 27001:2017 gecertificeerd