Notities

Volledige integratie

Notities worden gekoppeld aan relaties en projecten en uiteraard een medewerker. Hierdoor staat de juiste informatie altijd op de juiste plek en voor iedereen volledig. 


Transparant naar klanten

Notities kunnen met een handeling per e-mail worden verstuurd naar uw klant. Uiteraard in uw eigen huisstijl. Niet alleen professioneel naar uw klanten, maar tegelijkertijd het uitsluiten van misverstanden en onduidelijkheden.

Informeer uw collega’s

Notities zijn gekoppeld aan relaties en projecten. Alle medewerkers welke betrokken zijn bij de betreffende relatie of project hebben daardoor altijd de volledige informatie, inclusief de losse opmerkingen en aanvullende afspraken enz.

Standaard in gebruik

Door gebruik van sjablonen kan er een eenduidigheid van de inhoud van een notitie worden afgedwongen. Aan elk soort notitie (telefoongesprek, bezoekverslag etc.) kan een sjabloon worden toegekend. Structuur en duidelijkheid. 
 Geen losse blaadjes en aantekeningen, niet alleen kennis bij de medewerkers in het hoofd. Leg alle relevante informatie vast in OfficeHeart.

Koppelen externe documenten

Aantekeningen op papier is een risico voor de lange termijn. Deze aantekeningen kunnen zoek raken en is niet altijd voor iedereen toegankelijk. Het scannen van deze documenten en het toevoegen als bijlage maakt een einde aan dit probleem.

Monitoren voortgang

Volg de status en blijf op de hoogte van de activiteiten van uw collega’s.

Contact

  • Nieuweweg Noord 314 B30, 3905 LX Veenendaal
  • +31 (0)318 548 195
  • info@officeheart.nl
  • ISO 27001:2017 gecertificeerd