Projecten

Kapstok voor alle gegevens

Met de module Projecten van OfficeHeart voegt u een extra dimensie toe. Met deze module heeft u een extra 'kapstok' waaraan u alle gegevens kunt koppelen. het gebruik van projecten en projectnummers kan worden ingesteld als default, waardoor niet alleen een sluitende registratie bestaat per relatie, maar ook per project of dossier. 


Overzicht

Vanuit Projecten zijn gegevens zoals documenten, e-mails, en notities direct zichtbaar en toegankelijk. Elke medewerker die bij een project is betrokken heeft daardoor altijd een volledig beeld van de voortgang, status en historie. 

 

Voortgang bewaken

U heeft altijd een duidelijk overzicht van de nog uit te voeren werkzaamheden, welke medewerker er verantwoordelijk is voor de volgende actie, budgetbesteding, enzovoorts. Dit alles in een heldere grafische visualisatie. 

 

Favorieten

Bepaal zelf welke projecten belangrijk zijn. De favoriete projecten staan automatisch bovenaan in de lijst van projecten. De voor u belangrijke projecten zijn dan direct zichtbaar. 

 

Budgetbeheer

Voorkom budgetoverschrijdingen. Stuur op budget. Door de unieke koppeling tussen de uit te voeren werkzaamheden en de urenregistratie kan u vroegtijdig een mogelijke budgetoverschrijding signaleren. 

 

Werkzaamheden sturen

Definieer de uit te voeren werkzaamheden per project. Bij meer soortgelijke projecten kunt u hierbij gebruikmaken van standaardlijsten. Voor alle betrokken medewerkers is het dan altijd helder wat er gedaan moet worden en wat de actuele status is. 

 

Koppeling met urenregistratie

Alle uren kunnen gemakkelijk op een project worden geboekt. Op het moment van boeken is direct zichtbaar welk deel van het budget nog resteert. 

 

Hiërarchie

Projecten kunnen aan elkaar gekoppeld worden en onderverdeeld in deelprojecten. Het aantal niveaus hierin is onbeperkt. Op het hoogste niveau blijft het overzicht behouden, terwijl op de onderliggende niveaus de voortgang en de deelbudgetten goed kunnen worden bewaakt. 

 

Contact

  • Nieuweweg Noord 314 B30, 3905 LX Veenendaal
  • +31 (0)318 548 195
  • info@officeheart.nl
  • ISO 27001:2017 gecertificeerd