Relaties

Uw relaties centraal

De gegevens van bedrijven en personen staan centraal in de module Relaties van OfficeHeart. Alle andere zaken, zoals oa. documenten, e-mail, projecten en afspraken zijn hier aan gekoppeld.

Organiseren met groepen

U kunt relaties aan groepen toevoegen. Deze groepen kunnen worden gebruikt bij o.a. het uitvoeren van mailingen en overzichten. Op verschillende manieren zijn onderlinge relaties en afhankelijkheden aan te geven waardoor de structuur en hiërarchie altijd overzichtelijk is.

Uitgebreide zoekmogelijkheden

U kunt uw relaties op een groot aantal velden zoeken en filteren. Bijvoorbeeld op status, lidmaatschap van een bepaalde groep, categorie of relatiebeheerder.

Belangrijke informatie vastleggen

Per relatie kunnen er standaard veel gegevens worden vastgelegd. Naast de standaard NAW-gegevens en bedrijfsgegevens zijn er aanvullende adressoorten te definiëren en kunnen er verschillende soorten vrije velden worden gedefinieerd.

Regioselectie

Weten welke relaties geografisch dicht bij elkaar liggen? Dat kan met de slimme regioselectie in Relaties. De module geeft postcodegebieden aan en laat deze als grafische weergave op de kaart zien. Zo kunt u snel en makkelijk bepalen welke relaties bij elkaar liggen. handig bij het organiseren van regionale acties, bijeenkomsten of bezoeken. 

Favorieten

Bepaal zelf welke relaties voor u belangrijk zijn of welke veel worden gebruikt. Elke medewerker kan dit persoonlijk instellen. Deze favoriete relaties staan dan bovenaan in de lijst. U kunt er ook voor kiezen om zelfs alleen de favoriete relaties te tonen. Zoeken, scrollen of filteren is dan niet meer nodig. 

Totaaloverzicht

Alle activiteiten, handelingen en communicatie zijn in één oogopslag per relatie zichtbaar. Dit geldt voor alle medewerkers die recht hebben op deze functionaliteit. Hierdoor zijn er geen onduidelijkheden meer en kunt u zowel intern als naar ruw klanten toe efficiënter werken. 

Onderlinge samenhang zichtbaar

De module Relaties kan de samenhang en onderlinge relaties tussen koepelorganisaties en hoofd- en nevenvestigingen op een logische en makkelijke manier registreren. Het is direct zichtbaar welke relaties tot een bepaalde koepelorganisatie horen.

Contact

  • Nieuweweg Noord 314 B30, 3905 LX Veenendaal
  • +31 (0)318 548 195
  • info@officeheart.nl
  • ISO 27001:2017 gecertificeerd