Startportaal

Totaal overzicht

Met het Startportaal van OfficeHeart heeft u een helder en flexibel overzicht van alle zaken op uw werk. Wat moet u in de gaten houden? Welke zaken vragen om opvolging? Wat moet er vandaag worden gedaan? Maar ook: wat zijn de prestaties van de medewerkers? Enzovoort.

 

Centraal dashboard

Alle kengetallen, lopende zaken, et cetera ziet u op één centraal dashboard. Of dit nu lijstjes zijn, diagrammen of grafieken. Er is één centraal punt binnen de applicatie dat dient als vertrekpunt en bron van informatie voor alle medewerkers.

Persoonlijk

Iedere medewerker heeft zijn eigen informatiebehoefte. Een manager heeft andere informatie nodig dan een relatiebeheerder. Elke medewerker kan zelf de inhoud van het startportaal bepalen en daarmee afstemmen op het gebruik.

 

Vrij in te delen

U kunt als gebruiker zelf bepalen wat het Startportaal toont. Dit kan door zogenaamde widgets toe te voegen: kleine toepassingen waarmee u snel toegang heeft tot veel gebruikte informatie en waarmee u veel gebruikte taken sneller kunt uitvoeren.

Nieuwsberichten en mededelingen

Een vaste rubriek op het startportaal zijn de nieuwsberichten. Hier kunnen interne mededelingen staan. Eigenlijk zijn de nieuwsberichten een moderne versie van het prikbord. Goed te gebruiken voor werkafspraken, procedures, enzovoort. U bepaalt zelf wanneer en hoelang een bepaald bericht wordt weergeven.

Aanpassingen op maat mogelijk

Het aantal beschikbare widgets blijft zich uitbreiden. Een widget nodig voor een specifiek onderdeel? Laat het ons weten. Dit kunnen wij vaak snel realiseren, waardoor u efficiënt kunt blijven werken.

Contact

  • Nieuweweg Noord 314 B30, 3905 LX Veenendaal
  • +31 (0)318 548 195
  • info@officeheart.nl
  • ISO 27001:2017 gecertificeerd