Taken

Uitvoeren of uitbesteden?

Manage uw eigen taken en to do-items of delegeer deze. Voorkom dat zaken blijven liggen of niet tijdig of onvolledeig worden uitgevoerd. 

 

Volledige integratie

Taken kunt u koppelen aan medewerkers, relaties en projecten. Hierdoor staat de juiste informatie altijd op de juiste plek. Deze informatie is volledig en voor iedereen zichtbaar. Zo weet elke medewerker wat er gedaan moet worden.

Deadlines

Een taak niet gereed voor het opgegeven tijdstip? Dit is onmiddellijk zichtbaar. Zo kunt u niet alleen sturen op uitvoeren, maar ook op tijdig uitvoeren.

Transparant naar klanten

U kunt taken naar uw klanten versturen met een e-mail. Uiteraard in uw eigen huisstijl. Zo straalt u niet alleen professionaliteit uit naar uw klanten, maar sluit u ook misverstanden en onduidelijkheden uit. De inhoud van een taak kan bestaan uit een (publieke) omschrijving – deze kunt u per e-mail verzenden – en een interne omschrijving die u alleen voor interne doeleinden kunt gebruiken.

Monitoren voortgang

Volg de status en blijf op de hoogte van de activiteiten van uw collega’s. 

Prioriteiten

Verschillende taken op het lijstje? Dan kunt u de prioriteitenfunctie instellen in combinatie met het gewenste tijdstip waarop de taak uitgevoerd moet zijn. 

Effectief en samen werken

Door het helder en centraal beheren van de taken is het voor alle medewerkers is duidelijk wat er van wie wordt verwacht en wanneer.


Contact

  • Nieuweweg Noord 314 B30, 3905 LX Veenendaal
  • +31 (0)318 548 195
  • info@officeheart.nl
  • ISO 27001:2017 gecertificeerd