Gebruiksvriendelijk en verrassend eenvoudig

Goed en makkelijk

In twee woorden waar OfficeHeart voor staat. Goed omdat het doet wat het moet doen; u een set aan tools geven om uw werk te kunnen doen. Makkelijk omdat iedereen OfficeHeart kan gebruiken; functionaliteiten zijn intuïtief, logisch en praktisch.


Opzet en indeling

De opstelling van OfficeHeart CRM is intuïtief, overzichtelijk, gestructureerd en helder. Iedereen kan gelijk aan de slag. 

 

Geen training 

Om goed te kunnen werken met OfficeHeart is geen training of kostbare opleiding nodig. De kernfunctionaliteiten spreken voor zich. En mocht u er onverhoopt niet uitkomen, helpen onze blog artikelen u op weg óf we maken een afspraak om u verder te helpen. 

 

Handig

Vrijwel alle gegevens zijn direct te exporteren naar oa. een Excel formaat. Per module uitstekend over- en inzicht via zelf samen te stellen grafieken en kengetallen.

 

 

Verschillende stijlen

Contextmenu's

Door slim gebruik te maken van contextmenu's zijn de meest gebruikte functies direct toegankelijk en hoeft er ook niet gezocht te worden naar de juiste knoppen. Iemand zonder OfficeHeart ervaring kan er ook mee uit de voeten. 

Contact

  • Nieuweweg Noord 314 B30, 3905 LX Veenendaal
  • +31 (0)318 548 195
  • info@officeheart.nl
  • ISO 27001:2017 gecertificeerd