Webbased oplossing

Software als een service

OfficeHeart wordt als dienst aangeboden. Wij zorgen er voor dat u altijd kunt werken. Wij regelen de automatisering, onderhoud en updates. Dit doen we ook daadwerkelijk zelf zodat we zeker weten waar uw data staat en wie daar bij kan.

 

Geen automatiseringsores

Voor u als gebruiker betekent onze webbased applicatie een einde van de automatiseringsores en kosten. Applicatiebeheer en software-updates worden u uit handen genomen. U heeft alleen een web browser en een internetverbinding nodig. 

 

Private cloud

Onze cloud is een private cloud. We huren geen ruimte bij een derde partij ergens ver weg of in het buitenland. OfficeHeart heeft een eigen cloud, opgebouwd uit een cluster van servers en opslagapparatuur. Dit alles is onder gebracht in een groen datacenter in het midden van het land.

 

Grenzeloos

Bij OfficeHeart krijgt u standaard al 100GB aan ruimte voor al uw gegevens. Geen vage limieten of beperkingen. Een schroevendraaier kent ook geen maximum aantal schroefjes. OfficeHeart is een set aan tools die u kunt inzetten om uw processen makkelijker en efficiënter kunt uitvoeren.

 

Contact

  • Nieuweweg Noord 314 B30, 3905 LX Veenendaal
  • +31 (0)318 548 195
  • info@officeheart.nl
  • ISO 27001:2017 gecertificeerd