Onze visie

Een oplossing is pas goed als deze niet alleen doet wat hij moet doen, maar ook makkelijk is te gebruiken. Alles staat of valt met het gemak waarmee de software is te gebruiken. 

Onze software is geen doel op zich, het is een hulpmiddel voor u, om uw processen beter en efficiënter te kunnen inrichten. Dat is onze missie. De verschillende deeloplossingen welke in de loop der jaren zijn ontwikkeld, zijn gebundeld in OfficeHeart CRM. Bij de continue doorontwikkeling ligt onze focus op de lange termijn, zodat OfficeHeart CRM werkelijk waarde toevoegt bij onze klanten.ISO 27001:2017

OfficeHeart ISO 27001:2017

OfficeHeart wordt door onze klanten gebruikt voor het organiseren van de meest uiteenlopende gegevens. Wij nemen onze dienstverlening serieus en doen er alles aan om de beschikbaarheid en betrouwbaarheid van deze gegevens te beschermen.

 

Wij zijn er trots op dat al onze processen ISO 27001:2017 zijn gecertificeerd. Uiteraard maken wij zelf ook gebruik van OfficeHeart, niet alleen voor onze CRM gerelateerde zaken, maar het is ook de spil in ons in Information Security Managment System. Met name de P(lan) D(o) C(heck) A(act) module is daarin een belangrijk, maar eenvoudig te gebruiken hulpmiddel.

 

Wilt u ook ISO certificeren of het continue verbeteren van uw beheerssysteem vereenvoudigen? Dan is OfficeHeart een goede keus.

Duurzaam

In alles ligt bij OfficeHeart de focus op de lange termijn. Niet alleen qua omgeving en milieu, maar ook in onze klantrelaties en oplossingen.

Zo wordt alle energie voor de OfficeHeart servers door zonnepanelen opgewekt. In onze oplossingen wordt er altijd gezocht naar een oplossing die niet alleen de korte termijn problemen oplost, maar ook voor de langere termijn een goede oplossing is. 

Historie

In 1998 is de eerste voorloper - van wat uiteindelijk OfficeHeart is gaan heten - gemaakt. Geboren uit min of meer frustratie. Pakketjes waarin relaties konden worden bijgehouden, zonder hierbij regelmatig tegen problemen aan te lopen, waren schaars en veelal prijzig. 

De allereerste versie was een MS Access toepassing waarin alleen relaties konden worden bijgehouden. Vrij snel daarna is de overstap gemaakt naar de programmeertaal Visual Basic 6 met daar achter een SQL database, toen nog versie 7.

Regelmatig kwamen we bij klanten dezelfde soort problemen tegen. Niet echt een goede oplossing om relaties bij te houden, laat staan documenten of postregistratie. Een en ander heeft er toe geleid dat er steeds meer modules werden toegevoegd. 

In 2009 is de stap gezet om de hele applicatie opnieuw te bouwen, maar dan als een webapplicatie in het .NET framework. Inmiddels is OfficeHeart uitgegroeid tot een breed pakket met een groot aantal modules. 

Het resultaat is uniek. Een moderne applicatie, enorm veelzijdig en tegelijkertijd toch verbluffend eenvoudig te gebruiken. De support van de oude windows versie is daarom ook per 31-12-2011 gestopt. 

Daar waar OfficeHeart voorheen werd verkocht als lokaal te installeren programma, wordt OfficeHeart nu als service aangeboden. Onze klanten hoeven hierdoor niet meer te investeren in hardware en onderhoud en zijn altijd verzekerd van een actuele versie en verdere doorontwikkeling. 

De ontwikkelingen gaan maar door. Zeker de laatste jaren is er op het vlak van webapplicaties erg veel veranderd. Nieuwe technieken, nieuwe frameworks, nieuwe snellere browsers. Dit gaat in een hoog tempo door. OfficeHeart gaat hier in mee.
Minimaal 4 keer per jaar wordt er een update uitgebracht met niet alleen nieuwe functionaliteiten en verbeteringen, maar ook vernieuwingen in bestaande modules. Zo zorgen we er voor dat het werken met OfficeHeart een goede keuze blijft.

Contact

  • Nieuweweg Noord 314 B30, 3905 LX Veenendaal
  • +31 (0)318 548 195
  • info@officeheart.nl
  • ISO 27001:2017 gecertificeerd