Over ons

Wie zijn wij?

OfficeHeart is al meer dan 20 jaar een dynamisch bedrijf dat zich richt op de ontwikkeling van webbased CRM software. Wij staan bekend om het feit dat OfficeHeart geïntegreerde mail aanbiedt waardoor onze klanten altijd beschikken over een volledig dossier, altijd bereikbaar, vanuit huis of op afstand. Onze klanten bevinden zich in allerlei beroepsgroepen en bedrijfstakken. Wij bieden maatwerk aan zodat er voor elke wens of elk probleem een oplossing is.

0 +
uur ontwikkeling
0 +
miljoen verzonden e-mails
0 +
regels code

Wat doen wij?

OfficeHeart is een hulpmiddel. Een oplossing is pas goed als deze niet alleen doet wat hij moet doen maar ook makkelijk te gebruiken is. Alles valt of staat met het gemak waarmee onze software is te gebruiken. Onze software is geen doel op zich, het is een hulpmiddel voor u, om uw processen beter en efficiënter te kunnen inrichten. Dat is onze missie. De verschillende deeloplossingen welke in de loop der jaren zijn ontwikkeld, zijn gebundeld in OfficeHeart CRM. Bij de continue doorontwikkeling ligt onze focus op de lange termijn, zodat OfficeHeart CRM werkelijk waarde toevoegt bij onze klanten.

1998 | Voorloper van OfficeHeart

In 1998 is de eerste voorloper - van wat uiteindelijk OfficeHeart is gaan heten - gemaakt. Geboren uit min of meer frustratie. Pakketjes waarin relaties konden worden bijgehouden, zonder hierbij regelmatig tegen problemen aan te lopen, waren schaars en veelal prijzig. De allereerste versie was een MS Access toepassing.

2009 | Nieuwe versie OfficeHeart

In 2009 is de stap gezet om de hele applicatie opnieuw te bouwen, maar dan als een webapplicatie in het .NET framework. Inmiddels is OfficeHeart uitgegroeid tot een breed pakket met een groot aantal modules.

2011 | Einde support windowsversie

De support van de oude windows versie is per 31-12-2011 gestopt. Daar waar OfficeHeart voorheen werd verkocht als lokaal te installeren programma, wordt OfficeHeart nu als service aangeboden. Onze klanten hoeven hierdoor niet meer te investeren in hardware en zijn altijd verzekerd van een actuele versie.

2020 | ISO Certificering

In november 2020 behaalde we onze ISO 27001:2017 certificering. Een mooie stap in het ontwikkelen van ons managementsysteem en een professionalisering richting onze klanten. We zijn trots op deze mijlpaal en kunnen zo onze klanten nog beter van dienst zijn.

2021 | Blik richting de toekomst

De ontwikkelingen gaan maar door, er is de laatste jaren een hoop veranderd op het gebied van webapplicaties. Nieuwe technieken, nieuwe frameworks en nieuwe snellere browsers. Minimaal 4 keer per jaar wordt er een update uitgebracht met nieuwe functionaliteiten en verbeteringen in bestaande modules.

Waarom doen wij dit?

Bij alles binnen OfficeHeart ligt de focus op de lange termijn. Niet alleen qua omgeving en milieu, maar ook in onze klantrelaties en oplossingen.

Zo wordt alle energie voor de OfficeHeart servers door zonnepanelen opgewekt. In onze oplossingen wordt er altijd gezocht naar een oplossing die niet alleen de korte termijn problemen oplost, maar ook voor de langere termijn een goede oplossing is.

Tevreden OfficeHeart gebruikers...