Documenten

Handig gebruik van gegevens

OfficeHeart heeft een speciale documentmodule. Daarbij kunt u bij het aanmaken van documenten de gegevens uit OfficeHeart gebruiken. U heeft de beschikking over meer dan 100 velden. Elk veld kan meerdere keren in een document worden gebruikt. De aanhef, het onderwerp, project en andere gewenste informatie van de relatie wordt bij het aanmaken van het document automatisch ingevuld. 

Samenwerking aan documenten

Samen werken aan een document of documenten aanmaken in opdracht van een andere medewerker? Dat kan standaard in de module Documenten. Voor vertrouwelijke documenten kan u aangeven welke medewerkers hier toegang toe hebben. Iedereen heeft zo een volledig overzicht.

Sjablonen

Beheer zelf uw sjablonen. Door de handige structuur hierin is het aantal mogelijkheden on beperkt. Zowel tekstueel als qua opmaak en huisstijl is uw communicatie altijd eenduidig. 

Mailingen in een handomdraai

Mailingen zijn snel en gemakkelijk uit te voeren. Grote aantallen (20.000+) zijn geen probleem. U kunt groepen en mailinglijsten gebruiken voor de organisatie van geadresseerden. u heeft geen apart systeem of applicatie nodig, alles kan binnen Documenten. De registratie van deze documenten is dan ook sluitend. 
Het resultaat van een mailing is beschikbaar als een samengevoegd Word document of pdf, gesplitst per 250 pagina's. Zo blijven dit hanteerbare documenten, ook bij het printen. 

Word en Excel documenten

Met OfficeHeart kunt u zowel Word als Excel documenten maken. Alle documenten komen daarmee automatische in het archief onder de juiste relatie en project te staan. Afhankelijk van de rechten en permissies voor uw hele organisatie toegankelijk.

Online WordEditor

Bewerk Word-documenten online met de Officeheart WordEditor. Documenten staan niet op een lokale pc, dus heeft u geen Office-pakket meer nodig. u hoeft niet langer zelf documenten te uploaden of te registreren. Het maken en bewerken gebeurt binnen de webbrowser.
Toch gebruik maken van MS Word voor het bewerken van uw documenten? Gebruik dan de Officeheart Word-AddIn

Automatisch sluitende registratie

Elk document krijgt automatisch een uniek kenmerk en wordt automatisch gekoppeld aan de geselecteerde relatie en/of het project. U slaat het document op in het centrale archief. Er zijn geen verschillen meer in naamgeving waardoor u het document altijd kan terug vinden.
 

Vol praktische hulpmiddelen

Een document mailen als PDF kan met 1 klik. Documenten samenvoegen op briefpapier waarbij u een PDF krijgt in uw eigen huisstijl? Ook 1 klik. Snel in een document kijken? Gebruik de preview optie. Zijn bepaalde documenten voor u belangrijk? Markeer deze dan als favoriet.

Contact

  • Nieuweweg Noord 314 B30, 3905 LX Veenendaal
  • +31 (0)318 548 195
  • info@officeheart.nl
  • ISO 27001:2017 gecertificeerd