E-mail

E-mail ++

E-mail is in uw organisatie niet meer weg te denken. Maar kunt u e-mails ook terugvinden? En met welke klant had u ook alweer wat afgesproken? De e-mailmodule in OfficeHeart maakt hier voorgoed een einde aan. Berichten worden automatisch geregistreerd bij uw relaties en projecten. Alle e-mailberichten zijn makkelijk en snel terug te vinden. Zelfs die van jaren geleden en van ex-collega's. 

OfficeHeart e-mail werkt onafhankelijk van andere applicaties en maakt geen gebruik van andere programma's zoals Outlook, Exchange of Gmail. OfficeHeart E-mail is meer dan alleen e-mailberichten ontvangen en versturen.

OfficeHeart E-mail is uniek vanwege de totale integratie en daarmee altijd een sluitend en 100% volledig archief.

 

E-mailmailingen

Het versturen van een e-mailmailing - al dan niet gepersonaliseerd - is een standaard functionaliteit van de module E-mail. Grotere aantallen (25.000+) zijn geen enkel probleem. De mailinglijsten zijn eenvoudig samen te stellen op basis van groepen en eerdere mailingen. 

 

Campagnes

Meet het resultaat van uw e-mailverkeer. Bij mailingen, maar ook bij losse berichten krijgt u direct inzichtelijk welke ontvanger op welke links doorklikt of het bericht heeft geopend.

 

Traceren

Met de traceeroptie kunt u zien of een ontvanger uw bericht heeft ontvangen. Zonder dat de ontvanger hier iets voor hoeft te doen. Ongemerkt krijgt u een terugkoppeling. Ideaal bij het snel opvolgen van bijvoorbeeld offertes. U kunt direct bellen op het moment dat u ziet dan de ontvanger het bericht heeft gelezen.

 

Eenduidigheid

Door gebruik te maken van e-mailsjablonen en standaard ondertekeningen is de externe communicatie altijd eenduidig en representatief. 

 

Altijd overal beschikbaar

Als onderdeel van OfficeHeart CRM, staat de e-mail ook in de cloud. Dat betekent dat de e-mail altijd en overal beschikbaar is met een internetverbinding en browser. 

 

Sluitende registratie

Alle berichten worden automatisch integraal opgeslagen in de OfficeHeart database. Het archief is daardoor niet afhankelijk van koppelingen die de gebruiker handmatig maakt. 

 

Vertrouwelijke e-mails

Elk bericht kan als vertrouwelijk worden aangemerkt. Hierbij kan u aangeven welke medewerkers toegang hebben tot dit bericht. Andere medewerkers zien dat er een bericht is, maar zien geen inhoud. Dit geldt zowel voor inkomende als uitgaande berichten. 

 

Samenwerken

Naast persoonlijke e-mailaccounts kunnen medewerkers gezamenlijke accounts gebruiken. De permissies - het recht tot toegang - zijn per medewerker in te stellen. Doordat elke medewerker met toegang bij het volledige archief kan, is iedereen altijd volledig geïnformeerd.

 

Handige tools

OfficeHeart is gemaakt om mee te werken. Allerlei handige tools maken dit makkelijk en voorkomen onbedoelde fouten.

 • Voorbeeldweergave voor verzenden, voorkomt onbedoeld te snel versturen
 • Indicatie berichtgrootte; grote bijlagen kunnen voor bepaalde ontvangers een probleem zijn
 • Automatische conversie van bijlagen naar PDF
 • Automatische compressie van bijlagen
 • Afdrukken naar PDF
 • Export van berichten
 • Getting things done met de "Opvolgen" functie

Contact

 • Nieuweweg Noord 314 B30, 3905 LX Veenendaal
 • +31 (0)318 548 195
 • info@officeheart.nl
 • ISO 27001:2017 gecertificeerd