OfficeShare

Organiseer en deel uw bestanden

Bestanden kunt u integreren en opslaan in OfficeShare van OfficeHeart. Dit is een online module. Daardoor zijn uw documenten altijd en overal toegankelijk. Door de eenvoudige en overzichtelijke manier waarop u de bestanden indeelt kunt u heel gemakkelijk kennis delen en samenwerken met uw collega’s.

OfficeShare is de fileserver van de toekomst. Investeren in servers en onderhoud is niet langer meer nodig. Een internetverbinding is voldoende. U heeft geen zorgen meer over capaciteit, back-ups en beschikbaarheid.

U heeft de volledige vrijheid binnen OfficeShare. Bij bijvoorbeeld de mappenindeling, naamgeving of rechten bepaalt u helemaal zelf wat het beste voor u werkt.

Intelligent uploaden

Verschillende bestanden nodig? Upload de bestanden als een zip-bestand. OfficeShare pakt deze automatisch uit. Met één handeling zijn zo verschillende bestanden te uploaden. Gewoon verschillende bestanden tegelijkertijd selecteren kan ook.

Standaard versiebeheer

OfficeShare beschikt over standaard versiebeheer. Het overschrijven van een bestaand bestand leidt niet tot verlies van het al bestaande bestand. Er wordt gewoon een nieuwe versie toegevoegd. Met één handeling gaat u terug naar en opent u een voorgaande versie. Uiteraard kunt u meteen zien welke versie door welke medewerker is gemaakt.

Koppeling met e-mail

Bestanden uit de OfficeShare zijn snel als bijlage aan een e-mailbericht te koppelen. Anders om zijn bijlagen van ingekomen e-mailberichten direct op te slaan in OfficeShare voor verdere bewerking of delen met uw collega’s.

Veilig

Met permissies kunt u bepalen welke medewerker toegang heeft tot welke bestanden. Bestanden en documenten hoeven niet langer op verschillende plaatsen te worden opgeslagen. Onderweg, thuis of op het werk, u heeft altijd toegang tot uw gegevens via een beveiligde verbinding.