PDCA

PDCA-cycli in OfficeHeart

Met de ingebouwde PDCA-functie in Officeheart hoef u zich geen zorgen meer te maken over het voldoen aan de eisen van bijvoorbeeld de ISO-certificering. Door de PDCA-cyclus toe te passen is het makkelijk om continu te blijven verbeteren en optimaliseren binnen u organisatie.

Beheer

Met behulp van de PDCA-functie in Officeheart kunt u gemakkelijk en efficiënt uw PDCA-cycli beheren en uitvoeren. U kunt bijvoorbeeld instellen hoe vaak u een PDCA-cyclus wilt uitvoeren en wie daarvoor verantwoordelijk is. Hierdoor heeft u altijd inzicht in welke verbeteracties er genomen zijn en wie daarvoor verantwoordelijk was.

Historie

Een bijkomend voordeel van de PDCA-functie in Officeheart is dat u gemakkelijk kunt terugkijken wie, wanneer en hoe de PDCA-cyclus is uitgevoerd. Dit is niet alleen handig voor controle achteraf, maar ook om te zien hoe de voortgang van de verbeteracties verloopt.

Uitgebreid en gebruiksvriendelijk

De PDCA-functie in Officeheart is een uitgebreide en gebruiksvriendelijke tool om u organisatie te helpen voldoen aan de eisen van de ISO-certificering en andere normen. Het helpt u om continu te verbeteren en te optimaliseren en geeft u inzicht in de voortgang van verbeteracties.