Projecten

Kapstok voor alle gegevens

Met de module Projecten van OfficeHeart voegt u een extra dimensie toe. Met deze module heeft u een extra ‘kapstok’ waaraan u alle gegevens kunt koppelen. 

 

Projecten of dossiers is samen met Relaties een van de peilers van het klantbeeld. De optionele verplichting om projecten overal te gebruiken dwingt een 100% sluitende registratie af.

 

Alle informatie, documenten, communicatie, contactmomenten enz. voor iedereen direct toegankelijk (afhankelijk van permissies).

Projecten

Budgetbeheer

Voorkom budgetoverschrijdingen. Stuur op budget. Door de unieke koppeling tussen de uit te voeren werkzaamheden en de urenregistratie kan u vroegtijdig een mogelijke budgetoverschrijding signaleren.

Hiërarchie

Projecten kunnen aan elkaar gekoppeld worden en onderverdeeld in deelprojecten. Het aantal niveaus hierin is onbeperkt. Op het hoogste niveau blijft het overzicht behouden, terwijl op de onderliggende niveaus de voortgang en de deelbudgetten goed kunnen worden bewaakt. 

Overzicht

Informatie per project

Vanuit Projecten zijn gegevens zoals documenten, e-mails, en notities direct zichtbaar en toegankelijk. Elke medewerker die bij een project is betrokken heeft daardoor altijd een volledig beeld van de voortgang, status en historie.

 

Altijd een volledig overzicht van de nog uit te voeren werkzaamheden, welke medewerker er verantwoordelijk is voor de volgende actie, budgetbesteding, enz.