Campagnes

Inzicht in klikgedrag

In vrijwel elk mailbericht komen een aantal links voor. Als is het maar een verwijzing naar de website, disclaimer of voorwaarden. Maar hoe vaak, en vooral door wie wordt er op deze links geklikt.
Bij nieuwsbrieven en andere mailingen is het nog belangrijker om te kunnen zien of een en ander als nuttig wordt ervaren door de ontvangers.
Met OfficeHeart campagnes krijgt u eenvoudig inzicht in de effectiviteit van uw berichten.

Eenvoudig in het gebruik

Het samenstellen van de links welke in de berichten gebruikt worden is met de OfficeHeart Link Builder een peuleschil. Er is geen technische kennis of HTML ervaring voor nodig om deze feature te kunnen gebruiken.

Overzichtelijke rapportages

Elke klik op een link wordt gelogd. Vanuit welk bericht dit wordt gedaan, wanneer, vanaf welke locatie en vanuit welke applicatie. Internet lijkt anoniem, maar het tegendeel is waar. Deze informatie wordt op verschillende manieren ontsloten waaronder overzichtelijke grafieken en Excellijsten voor verdere bewerking.

Link achteraf aanpassen

Met OfficeHeart Campagnes kunnen links achter af – dus nadat een e-mailbericht is verzonden – worden aangepast. Zonder dat de ontvanger van het bericht hier iets van merkt. Wanneer een campagne in OfficeHeart wordt verwijderd blijven de links in de eerder verzonden berichten ook gewoon werken.

Meten is weten

Alleen wanneer u weet hoe de informatie die u verstuurd wordt gebruikt kunt u efficient en effectief van e-mail gebruik maken en heel gericht met uw relaties communiceren.
Verrassend eenvoudig en verrassend krachtig.