Voor iedereen!

Altijd, overal, vrijwel onbeperkt!

OfficeHeart: de complete oplossing in de cloud

OfficeHeart is de ultieme toolbox voor uw processen. U bepaald wat u nodig heeft en wilt gebruiken!

OfficeHeart is een complete oplossing. Alle standaard zaken zoals relatiebeheer, documenten, projecten, urenregistratie, afspraken, taken, notities enz. vormen al jaren de basis van OfficeHeart.

Volledig geïntegreerde e-mail

E-mail is volledig in OfficeHeart geïntegreerd. Geen losse e-mailomgeving maar als een kernonderdeel in uw systeem opgenomen. Dus geen afhankelijkheid van andere e-mailclients zoals bv. Outlook.

U heeft altijd een volledig dossier en altijd direct inzichtelijk wat uw (ex) collega’s met uw klanten hebben gecommuniceerd.

Eindeloze mogelijkheden

Naast de wat meer generieke modules voor relatie-, document- en projectbeheer zijn er verschillende modules voor specifiekere toepassingen of branches. Bijvoorbeeld voor help- of servicedesks, workflow en servicewerkzaamheden.

OfficeHeart

Grenzeloos

Standaard 100GB opslag voor al uw data

Niet alleen zijn de mogelijkheden eindeloos, maar ook in het gebruik zijn er geen grenzen.

Er is geen limiet op het aantal berichten, documenten etc. Geen onvoorziene of extra kosten tijdens het gebruik. Met een standaard opslag van 100GB meer dan voldoende ruimte om te ondernemen. 

Thuis of onderweg, altijd en overal

Overal toegang

Webbased CRM applicatie 

OfficeHeart is een webbased CRM applicatie en wordt als service aangeboden. Voor u als gebruiker betekent dit een einde aan de automatiseringsores.

Een webbrowser en internetverbinding is voldoende om OfficeHeart te kunnen gebruiken. En voor de telefoon is er de OfficeHeart App.

Thuis of onderweg, u beschikt altijd over de volledige en actuele informatie. Wij zorgen ervoor dat u altijd en overal kunt werken.

Geschikt voor elke organisatie

Hoe uw processen er ook uitzien, OfficeHeart maakt deze makkelijker en efficiënter. In het geval dat de bestaande modules net niet helemaal passend zijn, is maatwerk mogelijk.

OfficeHeart wordt gebruikt door diverse organisaties variërend in omvang van 2 tot 1.000+ gebruikers.

Met OfficeHeart heeft u altijd een volledig en compleet overzicht en dossier. Voor alle medewerkers en klanten. 100% transparantie en duidelijkheid.

Het gebruik van OfficeHeart is verassend eenvoudig. Er is geen uitgebreide training voor nodig. OfficeHeart maakt werken makkelijk.