Voor iedereen!

Altijd, overal, vrijwel onbeperkt!

Complete oplossing

OfficeHeart is een set gereedschap. U bepaald wat u nodig heeft en wilt gebruiken!

OfficeHeart is een complete oplossing. Alle standaard zaken zoals relatiebeheer, documenten, projecten, urenregistratie, afspraken, taken, notities enz. vormen al jaren de basis van OfficeHeart. 

In tegenstelling tot veel andere oplossingen is e-mail ook volledig in OfficeHeart geïntegreerd. Geen losse e-mailomgeving, maar als een kernonderdeel in uw systeem opgenomen. Altijd een volledig dossier. Altijd direct inzichtelijk wat uw (ex) collega’s met uw klanten hebben gecommuniceerd. 

Naast de wat meer generieke modules voor relatie-, document-, projectbeheer zijn er verschillende modules voor specifiekere toepassingen of branches. Bijvoorbeeld voor help- of servicedesks, workflow en servicewerkzaamheden. 

Thuis of onderweg

Altijd & Overal

OfficeHeart is een webbased CRM applicatie en wordt als service aangeboden. Voor u als gebruiker betekent dit een einde aan de automatiseringsores.  

Een webbrowser en internetverbinding is voldoende om OfficeHeart te kunnen gebruiken. Voor de telefoon is er de OfficeHeart App.

Thuis of onderweg, u beschikt altijd over de volledige en actuele informatie. Wij zorgen er voor dat u altijd kunt werken. 

Geschikt voor elke onderneming

Voor iedereen

Altijd een volledig en compleet overzicht en dossier. Voor alle medewerkers en klanten. 100% transparantie en duidelijkheid. Welke informatie voor wie beschikbaar is bepaalt u zelf door rollen en permissies.

Het gebruik van OfficeHeart is verassend eenvoudig. Er is geen uitgebreide training nodig. OfficeHeart moet uw werken makkelijker maken. 

Geen limiet

Standaard 100GB opslag voor al uw data

Geen limiet op aantal berichten en documenten etc. Geen verborgen of extra kosten tijdens het gebruik. Meer dan voldoende ruimte om te ondernemen. 

Webbased CRM applicatie