Voor iedereen!

Altijd, overal, vrijwel onbeperkt!

Waarom OfficeHeart?

OfficeHeart is een complete CRM oplossing voor uw bedrijf. 

Onze missie is om alle processen soepel te laten verlopen en hulp te bieden waar nodig. 

Alle standaard zaken waaronder relatiebeheer, projecten, urenregistratie, afspraken, taken, notities en nog veel meer; 

vormen al meer dan 20 jaar de basis van OfficeHeart. 

Volledig geïntegreerde e-mail

OfficeHeart is het enige CRM programma waarin uw e-mail volledig is geïntegreerd als kernonderdeel. Hierdoor bent u niet afhankelijk van bijvoorbeeld Outlook. Hierdoor heeft u altijd een volledig dossier en ook inzichtelijk wat uw (ex) collega’s met uw klanten hebben gecommuniceerd. 

Eindeloze mogelijkheden

Naast de wat meer generieke modules voor relatie-, document- en projectbeheer zijn er verschillende modules voor specifiekere toepassingen of branches. Bijvoorbeeld voor help- of servicedesks, workflow en servicewerkzaamheden.

0
documenten gemaakt in OfficeHeart

Grenzeloos

OfficeHeart biedt u standaard 100GB opslagruimte voor al uw data, dit is meer dan voldoende om ruim te ondernemen. Hierdoor is het gebruik van OfficeHeart grenzeloos evenals de mogelijkheden. Er is geen limiet op het aantal berichten en documenten. Geen onvoorziene kosten of extra kosten tijdens het gebruik.

Webbased CRM applicatie

OfficeHeart os een webbased CRM applicatie waardoor u altijd, overal, thuis of onderweg kunt werken. Een webbrowser en internetverbinding is voldoende. Dit betekend dat u niet meer te maken heeft met automatiseringsores. Ook is er een OfficeHeart app beschikbaar waardoor u altijd over de meest actuele informatie beschikt.

Enthousiast geworden?

Neem gerust contact met ons op!

Voor elke organisatie

Hoe uw processen er ook uitzien, OfficeHeart zorgt ervoor dat deze makkelijker en efficiënter zullen verlopen. Wij bieden maatwerk aan wanneer modules voor uw bedrijf niet helemaal passend zijn. Of uw organisatie nu bestaat uit 2 of 2000+ gebruikers, wij zorgen ervoor dat uw bedrijf op rolletjes loopt. Dit zorgt voor alle medewerkers en klanten voor 100% duidelijkheid en transparantie. OfficeHeart is verassend eenvoudig in gebruik en er is geen training nodig om met OfficeHeart te kunnen werken.

Probeer OfficeHeart in onze demo-omgeving

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux