CloudShare

Een handige en veilige manier van bestanden delen in de cloud

CloudShare is een handige en veilige functie waarmee u bestanden in de cloud kunt delen. Door het gebruik van CloudShare kunt u bestanden uploaden en een downloadlink genereren, inclusief een optionele pincode voor extra beveiliging.

Uw bestanden volgen

Met CloudShare heeft u ook de mogelijkheid om bij te houden wie uw bestanden heeft gedownload. Daarnaast kunt u feedback ontvangen van de ontvanger, wat erg handig kan zijn voor het geven en ontvangen van opmerkingen en suggesties. De pincode wordt automatisch gegenereerd en biedt extra veiligheid voor uw bestanden.

Gebruiksvriendelijk

CloudShare is zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudig te gebruiken. U hoeft geen technische kennis te hebben om deze functie te kunnen gebruiken. Met slechts een paar klikken kunt u uw bestanden veilig delen met anderen.

 

Geen zorgen

Met CloudShare hoeft u zich geen zorgen te maken over het versturen van gevoelige bestanden via e-mail of over het delen van uw inloggegevens voor cloudopslagdiensten. Met CloudShare kunt u uw bestanden veilig delen, zonder gedoe en zonder zorgen.

Eenvoudig in gebruik

CloudShare is een betrouwbare en eenvoudig te gebruiken functie waarmee u bestanden in de cloud kunt delen. Het biedt extra beveiligingsopties en stelt u in staat om feedback te ontvangen van de ontvanger. CloudShare is een handige oplossing voor iedereen die op zoek is naar een veilige manier om bestanden te delen.