Documentregistratie

Met de nieuwe documentregistratie kunnen documenten makkelijk worden geregistreerd door ze naar het gewenste project of bedrijf te slepen.

  • Sleep de bestanden naar het gewenste bedrijf/project. Onderin het scherm wordt getoond hoe ver het bestand is met uploaden. 
  • Het registratievenster wordt geopend waar de gegevens ingevuld kunnen worden. Hier is ook zichtbaar welke documenten er worden geregistreerd. Het bedrijf/project is al ingevuld omdat het document naar een bepaald bedrijf/project is toegesleept. 
  • Het geregistreerde document komt onder de tab Alle documenten bij het bedrijf/project te staan. 
  • Wanneer er meerdere documenten tegelijk worden geregistreerd, komen deze als zip bestand onder het bedrijf/project te hangen. Aan het gele icoontje is te zien dat het een zip bestand is. Deze kan op de gebruikelijke manier gedownload worden.