Taakherkenning bij projecten

Wanneer er met meerder mensen aan projecten wordt gewerkt is het belangrijk dat er duidelijk is wie welke taak kan oppakken en uitvoeren. Onder de module Projecten is in de lijst met projecten een rood vakje toegevoegd om duidelijk te maken welke taak er als eerste uitgevoerd kan worden.

  • Selecteer de module ‘Projecten-projecten’
  • In het overzicht is een rood vakje te zien wat voor het projectnummer staat.

Let op: het rode vakje wordt alleen aangegeven bij projecten waar een taak onder zit die op naam van de ingelogde gebruiker staat. 

  • Door middel van het rode vakje is makkelijk en snel te zien welk project een taak heeft die als eerste uitgevoerd moet worden. Zo worden projecten op tijd af gehandeld en is de kans dat taken te laat worden uitgevoerd veel kleiner.