Mailinstellingen meldingen

Bij meldingen kan een oplossing/reactie/oid via een mailreactie naar de melder gestuurd worden. Deze berichten worden met een sjabloon en vanuit een bepaalde mailbox verstuurt. Niet alle meldingen behoren bij dezelfde groep of rubriek en het zou dus kunnen dat deze verschillende meldingen vanuit verschillende mailboxen beantwoord moeten worden. Hoe al deze instellingen moeten worden gedaan wordt in onderstaand blogartikel uitgelegd.

Mailinstellingen meldingsgroepen

  • Ga naar Beheer – Gebruikers
  • Selecteer bovenin de balk ‘Permissiegroepen’ – ‘Meldingsgroepen’
  • In het venster wat verschijnt kunnen verschillende meldingsgroepen worden aangemaakt door middel van de knop ‘+Toevoegen’ 
  • Welke gebruikers er toegang moeten hebben tot de betreffende melding groep kan onderin het venster worden ingesteld wanneer de groep geselecteerd is. 
  • Om de melding groep instellingen te wijzigen moet er op het potloodje achter de groep worden geklikt. De instellingen worden in een nieuw venster geopend. 

Notificatie naar: naar wel e-mailadres moet de notificatie gestuurd worden

Templates: voor elke actie kan een template worden gekozen. Dit template wordt gebruikt bij het versturen van de e-mail bij de betreffende actie.