Standaard afzender e-mail

Bij de persoonlijke voorkeuren kan er worden ingesteld met welk e-mailadres er standaard gemaild moet worden. Hierbij wordt er onderscheid gemaakt tussen een nieuwe e-mail en een reply. Hieronder wordt uitgelegd hoe dit kan worden ingesteld.

 

  • Ga naar “Startportaal” en klik op “Persoonlijke voorkeuren” 
  • Kies bij “Standaard afzender e-mail:” het e-mailadres waarmee standaard gemaild moet worden. Dit e-mailadres wordt gebruikt bij zowel een nieuwe e-mail als een reply. 
  • Met betrekking tot een reply is er nog een extra instelling. Het vinkje “Standaard afzender gebruiken bij beantwoorden. Niet geselecteerd is beantwoorden vanuit dezelfde mailbox” werkt in combinatie met het ingestelde afzender e-mailadres.
  • Let op: Wanneer dit vinkje NIET aan staat wordt er standaard gereplyed met het e-mailadres van de mailbox waar de mail in staat. Dus bv. reply op mail in Postvak In van info@officeheart.nl wordt beantwoord met info@officeheart.nl. Als het vinkje WEL aan staat zal ook bij het beantwoorden van een mail het standaard afzender e-mailadres gebruikt worden. 
  • Wanneer er een nieuwe e-mail wordt gestuurd, staat hier het standaard afzender e-mailadres bij Afzender. Als er gekozen wordt om met een ander e-mailadres te mailen zal OH aangeven dat dit niet het standaard ingestelde e-mailadres is. Dit gebeurt door middel van een oranje gevarendriehoek incl. tooltip met uitleg.