Onderhoud en gebruik van briefpapier

Documenten kunnen op briefpapier worden afgedrukt. Wanneer deze documenten digitaal verstuurd moeten worden dient het logo enz. in dat document te staan. Dit kan eenvoudig en snel in OfficeHeart

Op de klassieke manier dient er voor elk soort document een sjabloon te worden gemaakt waarin dan de opmaak van het briefpapier zoals logo enz. is opgenomen.

Het is nu mogelijk om later aan elk Word document het briefpapier toe te voegen. Dit kan worden gedaan op het moment waarop dat nodig is. Bijvoorbeeld op het moment van het toevoegen van een bijlage aan een emailbericht of op het moment van downloaden van een OfficeHeart document.

 

  • Open de module Beheer – Briefpapier

 

Het briefpapier is een PDF bestand. Dit is een Worddocument wat is omgezet naar een PDF. De inhoud van het briefpapier komt als ‘laag’ achter het orginele document te staan.

 

  • Klik op + Briefpapier toevoegen
  • Vul de gegevens in het pop-up scherm in: 

Naam: titelnaam van het briefpapier.
Organisatie: aan welke organisatie moet het briefpapier gekoppeld worden. Let op: gebruikers zien alleen het briefpapier van de organisatie waar zij rechten toe hebben. 
Briefpapier: upload hier het gewenste PDF document.
Preview afbeelding(optioneel):  Bij het uploaden van een briefpapier wordt er automatisch een thumbnail van de eerste pagina van het briefpapier gemaakt. Deze wordt als plaatje getoond in de lijst van briefpapieren.

  • Wijzigen, verwijderen en uploaden van het briefpapier kan door middel van de knoppen in de header. Zodra een briefpapier geselecteerd wordt, worden de knoppen beschikbaar.