Weergavevoorkeuren agenda

Bepaal zelf van welke gebruikers u de agenda’s wil zien en tussen welke weergaves er snel gewisseld moet kunnen worden. De laatst gebruikte weergave wordt onthouden, ook na uitloggen.

In OfficeHeart kunnen de agenda’s van meerdere gebruikers tegelijkertijd naast elkaar worden geopend. Van welke gebruikers de agenda’s moeten worden getoond kan wordt aangegeven in de combobox in de knoppenbalk.

Hierbij dient dan elke weer te geven gebruiker te worden aangeklikt. Bij regelmatig wisselen van weergaves kan het daarom handig zijn om hiervoor een eigen weergave te definiëren.

  • Klik op ‘Instellingen’ om de weergave instellingen te openen. 
  • Klik op ‘Toevoegen’ om een nieuwe record toe te voegen. 
  • Vul de naam van de nieuwe weergave in en klik op ‘Opslaan
  • Klik op de weergave. Er verschijnt een extra deel van het venster waar de gewenste gebruikers kunnen worden toegevoegd. 
  • Klik op ‘Sluiten’ om de weergave op de slaan. Deze wordt vervolgens boven in de header getoond. 

De knoppenbalk zal nu een extra knop bevatten met dezelfde naam zoals opgegeven. Wanneer hierop wordt geklikt wordt de selectie van de weer te geven agenda’s aangepast zoals is ingesteld bij de definitie van deze knop.

Om snel te kunnen wisselen tussen de eigen agenda kan gebruik worden gemaakt van het ‘home’ knopje. Hiermee wordt altijd en alleen de eigen agenda getoond.

Elke gemaakte weergave selectie, hetzij handmatig of via de combobox, wordt onthouden en bij opnieuw inloggen hersteld naar de laatst gebruikte weergave.

Het verwijderen van een record kan door middel van het prullenbakicoon. Deze staat in het scherm agenda weergavevoorkeuren achter de desbetreffende record.