Relaties selecteren op regio

Het bij elkaar zoeken van relaties op basis van regio is niet altijd even eenvoudig. Filteren op plaatsnaam werkt vaak maar voor een deel omdat hiermee rondom liggende plaatsen vergeten kunnen worden. Met de regioselectie mogelijkheid in OfficeHeart kan dit een stuk eenvoudiger. Op basis van postcodes in combinatie met een weergave op de kaart kunnen de selecties snel worden gemaakt.

Hoe Nederland is verdeeld in de verschillende postcodegebieden is te vinden op http://nl.wikipedia.org/wiki/Postcodes_in_Nederland.

 

  • Ga naar Relaties – Bedrijven
  • Klik in de toolbar op het ‘kaart’ icoontje. 

Het selecteren van relaties in OfficeHeart gebeurt op basis van het bezoekadres van de bedrijven. Indien het bezoekadres ontbreekt wordt het betreffende bedrijf niet op de kaart getoond. Als er bij het bezoekadres een postbus is ingevuld, dan wordt het bedrijf op die plaats getoond welke overeenkomt met het postcode behorende bij de postbus.

  • Er kan gekozen worden tussen een kaartweergave of een lijstweergave.
  • Vul de postcodes in waartussen gezocht moet worden. 
  • De selectie kan worden gefilterd op categorie, status en groepen
  • Klik op ‘Zoeken’ om de gewenste selectie te tonen. 
  • De gemaakte selectie kan worden toegevoegd aan een (bestaande) groep. 

 

Wanneer op een icoontje van een bedrijf wordt geklikt worden de gegevens van dit bedrijf in een tooltip getoond. In deze tooltip staat ook een  icoontje. Door hierop te klikken wordt het bedrijf of aan de selectie toegevoegd (groen bolletje in de lijstweergave) of verwijderd uit de selectie (rood bolletje in de lijstweergave).